Vår Vision

Vår Vision

Visionen för oss har redan från början varit att erbjuda kvalitets produkter från hela världen till konkurrenskraftiga priser som alla har råd med. För oss är det självklart att alla ska råd med god mat från alla världens hörn. Det ska inte vara dyrt att få njuta av god mat. Vi utökar vårt utbud hela tiden för att matcha det våra kunder vill ha. I våra fräscha lokaler finner ni allt från mejeriprodukter till godis och snacks.

Historik

2018
April 26

Äntligen

Äntligen
Vi öppnar i vår nya lokal och kunderna står utanför dörren nyfikna och glada. Vi vill tacka alla våra kunder för stödet och kärleken ni alltid gett oss!
2017
April 1

Vi hittar en ny lokal

Vi hittar en ny lokal
Efter ett år och en lång väntan hittade vi äntligen en ny lokal på Stenorsvägen. Denna gången öppnade vi en större lokal med större utbud.
2016
December 27

Värsta tänkbara inträffade

Värsta tänkbara inträffade
2017 inträffade var ett mörkt år för oss. Det inträffade en brand i en pizzeria på köpcentret och branden spred sig senare vidare till vår egen butik.
2011
June 15

Vi öppnar första butiken

Vi öppnar första butiken
Vi öppnar fösta butiken på Karlslundstorget och verksamheten drar igång

Vårt uppdrag

Vi ser våra kunder som våra uppdragsgivare och vi strävar att ständigt förbättra oss och sätta högkvalitativa produkter på disken. Detta har varit vårt uppdrag sedan starten och vi att kommer att fortsätta leva och leverera enligt det. Vi kan endast fortsätta utvecklas tillsammans med våra kunder därför är all feedback som ni har väldigt viktig för oss.

Om ni har frågor eller funderingar kring våra produkter och vårt utbud kan ni lämna ett meddelande till oss här

Adress:

Stenorsvägen

261 44 Landskrona

Mail:

Info@goodfood.se

12 + 1 =

Öppettider

Måndag – Fredag: 7 – 20

Lördag – Söndag: 7 - 20

Erbjudanden via SMS

Varje vecka släpper vi nya erbjudande på allt från vardagsprodukter till godis och annat gott. Missa inte veckans erbjudanden hos oss. Lämna ditt namn och telefonnummer så får du ett sms i mobilen där du kan läsa mer om våra erbjudande direkt i din mobil.

7 + 2 =

Design with by